Individuelle rejser på Silkevejen

Silkevejsrejsers rejsefilosofi

Hvorfor arrangerer vi individuelle rejser på Silkevejen?

Silkevejsrejser er et utraditionelt rejsebureau uden glitrende kataloger, faste priser og ufleksible grupperejser på faste datoer, som risikerer at blive aflyst ved for få tilmeldte.

Det engagerede team bag Silkevejsrejser har en særlig passion for at arrangere rejser til en række utraditionelle rejsemål – Dér hvor turisten vender om og den rejsende fortsætter.

Vi er evigt nysgerrige efter at finde ud af, og fortælle om, hvad der gemmer sig ude i verden, så når du ønsker en individuel ud-over-det-sædvanlige-rejse, så ved vi præcis, hvad du mener og derfor tilrettelægger vi sammen din rejse helt individuelt, så du, din familie eller dine rejsefæller får præcis den rejseoplevelse, som I ønsker, hvad enten det er en kulturel rundrejse, en vandreferie eller en kombination af aktiviteter og lande og hvad enten I rejser to eller ti personer sammen.

Silkevejen – Meget mere end Samarkand

Mange rejsebureauer sætter lighedstegn mellem Usbekistan og Silkevejen, men Silkevejsrejser brænder for at vise dig, at Silkevejen er langt mere alsidig end de, i øvrigt, virkelig smukke og betydningsfulde bygningsværker, som du kan opleve i Khiva, Bukhara og Samarkand.

Hvordan arrangerer vi individuelle rejser på Silkevejen?

Selv om det hedder en individuel rejse er du ikke overladt til dig selv. Vi har sammen planlagt hele dit rejseprogram hjemmefra og alting er booket og betalt, så du er altid i gode og professionelle hænder, når du ankommer til dit rejsemål.

Du bliver mødt i lufthavnen af vores lokale repræsentant, som vil fungere som din rejseleder, så det er nødvendigt at du taler engelsk. Vi kan normalt også finde guider som taler tysk, fransk, spansk, italiensk, russisk eller kinesisk i alle de lande som vi arrangerer rejser til.

Mange fordele ved en individuel rejse

– Du kan rejse på præcis den dato du vil
– Du bestemmer selv din rejses varighed
– Du er garanteret afrejse uanset hvor få eller mange I rejser sammen
– Du kan vælge at være på egen hånd en del af rejsen
– Du rejser kun med mennesker som du kender
– Du har maksimal indflydelse på oplevelserne i dit rejseprogram
– Du kan vælge seværdigheder til og fra
– Din rejse er langt mere fleksibel med privat køretøj og privat guide
– Du har større mulighed for at opleve hverdagen i det land du besøger
– Du har lettere ved at interagere med lokalbefolkningen
– Du har større indflydelse på de valgte spisesteder
– Du kan opgradere og nedgradere standarden
– Du kan kombinere din rejse med et eller flere nabolande

Lokal forankring og lokalkendskab

Silkevejsrejser er lokalt forankret – Dine individuelle rejseønsker kan gøres til virkelighed takket være vores store og fintmaskede professionelle og engagerede netværk.

Hvert år arrangerer Silkevejsrejser individuelle rejser til mennesker, der har specifikke ønsker til deres rejse. Vi har indtil nu ikke arrangeret to éns rejser, hvilket betyder, at både vores gæsters ønsker virkelig er individuelle, og at vi har mange forskellige rejseforslag at byde på i det uopdagede Centralasien langs Silkevejen hele vejen fra Mongoliet og Kina i øst til Tyrkiet i vest.

Det er det, vi er bedst til. Vi tager det seriøst, når du beder om en individuel rejse tilrettelagt ud fra dine ønsker. Har du et specialønske til din rejse, gør vi alt for at imødekomme det sammen med vores lokale netværk.

Vi er ikke bange for at rejse i forvejen for at kunne vejlede dig optimalt, så din rejse bliver den der helt særlige once-in-a-lifetime oplevelse og langt størstedelen af de fotos du ser på vores hjemmeside er egen produktion.

Vores lokalkendskab er en stor årsag til at Silkevejsrejser har mange tilbagevendende og henviste gæster.

Silkevejsrejser arrangerer individuelle rejser for alle – fra moderne backpackere med et budget og til de som ønsker femstjernet luksus. Alle er velkomne. Vi har arrangeret individuelle rundrejser for 18-årige såvel som for 87-årige, og vi tilretter logistikken, så den passer til dine ønsker og behov.

Vores udgangspunkt er at alt kan lade sig gøre. Det er udelukkende et spørgsmål om budget og tidsforbrug.Profilfoto

Spørg hvis du vil vide mere. Vi svarer gerne.

Læs mere om Silkevejsrejser 
Læs mere om Jan Tvernø

God rejselyst
Jan Tvernø

Foredrag – jantvernoe.dk
Indehaver af Silkevejsrejser ApS.
Indehaver af Happy Lama Travel ApS.
Indehaver af Happy Lama Fairtrade ApS.

Nyhedsbrev