Gorkhi-Terelj i Mongoliet

Gorkhi-Terelj i Mongoliet

Gorkhi-Terelj National Park er et af Mongoliets smukkeste beskyttede områder med mange muligheder for udendørs aktiviteter som vandring, ridning og mountainbike.

Parken byder på en smuk natur og fantastiske, bizart formede granitformationer og skove fulde af birk, cedertræ, fyr, lærk og asp, med masser af Edelweiss og farverige vilde blomster. Området er også rigt på ræve, ulve og egern. Nationalparken dækker 293.168 hektarer og blev til i 1995.

Turtle Rock er et landmærke som med sit karakteristiske udseende lever op til navnet. Tæt på Turtle Rock er der mulighed for at besøge det lille smukke Ariyabal tempel, hvorfra der er udsigt over den smukke grønne dal bag Turtle Rock.

Man of the millennium

På vej til Gorkhi Terelj National Park fra Ullaanbaatar kan man besøge det enorme Djengis Khan monument opført i 2007 til ære for “Man of the Millennium” – Djengis Khan. Djengis Khan statue complex er et stort anlagt og temmelig bizart udseende projekt – Kitschet men alligevel imponerende og et besøg værd.

Monumentet ser ud til at udspringe fra absolut ingenting. Statuen er lavet i rustfrit stål og er 40 meter høj. Det er muligt at tage en elevator gennem hestens hale og derfra videre til hovedet, hvorfra der er en fremragende udsigt.


Læs mere om de mange store oplevelser der venter på dig i Mongoliet – Du vælger selv hvilke: Altai, Amarbayasgalant, Bayanzag, Dariganga, Gobiørkenen, Gurvan Saikhan, Kharkhorin, Khentii, Khorgo-Terkhiin, Khustain Nuruu, Khövsgöl Nuur, Naadamfestivalen, Ongiin Khiid, Sainshand, Tsagaan Suvraga, Tsetserleg, Ullaanbaatar, Uushigiin Uver

Silkevejsrejsers individuelle rejseforslag i Mongoliet – Rejser i Mongoliet kombineres let med Kina

Skriv gerne hvis du ønsker mere information om rejser til Gorkhi-Terelj i Mongoliet

Nyhedsbrev