Tsagaan Suvraga i Mongoliet

Tsagaan Suvraga i Mongoliet

Tsagaan Suvraga eller “De Hvide Stupaer” og Ulaan Suvraga rejser sig fra stepperne som de typiske landskaber i en western, hvor der er et fantastisk og meget farverigt skue i den nedgående sol.

Området var engang undersøisk og er derfor rig på fossiler og er nu et af de barskeste landskaber i verden, og det er ikke så mærkeligt at befolkningen lever meget spredt og bidrager til at Mongoliet har en af verdens mindste befolkningstætheder.

Her er meget lidt årlig nedbør, hyppige sandstorme, varme somre og isnende kolde vintre – Den frygtede Zud. Den mongolske betegnelse for en yderst snerig vinter, hvor husdyr ikke er i stand til at finde føde gennem snedækket, og et stort antal dyr dør på grund af sult og kulde. Det er ikke ualmindeligt, at over 1 mio. husdyr dør i en vinter med Zud.

Det barske klima har sat sine spor på området, men ikke desto mindre bor her mennesker.


Læs mere om de mange store oplevelser der venter på dig i Mongoliet – Du vælger selv hvilke: Altai, Amarbayasgalant, Bayanzag, Dariganga, Gobiørkenen, Gorkhi-Terelj, Gurvan Saikhan, Kharkhorin, Khentii, Khorgo-Terkhiin, Khustain Nuruu, Khövsgöl Nuur, Naadamfestivalen, Ongiin Khiid, Sainshand, Tsetserleg, Ullaanbaatar, Uushigiin Uver

Silkevejsrejsers individuelle rejseforslag i Mongoliet – Rejser i Mongoliet kombineres let med Kina

Skriv gerne hvis du ønsker mere information om rejser til Tsagaan Suvraga i Mongoliet

Nyhedsbrev