Hunotkløften i Nagorno-Karabakh

Hunotkløften i Nagorno-Karabakh

Hunot Gorge State Reserve er et smukt naturreservat bestående af Hunotkløften med uspoleret natur og gode muligheder for at vandre.

Vandfald, ruiner og huler

Vandrere i kløften kan se smukke vandfald, tætte skove, ruiner af gamle møller, huler der har været beboet i stenalderen, ruiner fra Hunot landsbyen og ældgamle broer. Alle disse vidunderlige ting er omringet af 250 meter høje bjergvægge og floden Karkar der strømmer gennem bunden af kløften.

Avana Karan hulen kan man også vandre til. Den har fungeret som perfekt ly, især en i en kløft hvor det ellers kan være svært at finde ly og læ.

Paraplyer af mos

Det højeste punkt i reservatet er Zrnduz hvor der god udsigt over resten af kløften. En af de mest sceniske steder i kløften er i bunden, hvor der er “mossy umbrella”, der er små bakker af mos med rindende vand udover, der får den lille bakke til at ligne en paraply.


Læs mere om de mange store oplevelser der venter på dig i Nagorno-Karabakh – Du vælger selv hvilke: Azokh, Shushi, Stepanakert, Tigranakert.

Silkevejsrejsers individuelle rejseforslag i Nagorno-Karabakh – Rejser i Nagorno-Karabakh kombineres let med AserbajdsjanTyrkiet, Georgien, Armenien og Iran. Du kan imidlertid kun rejse ind i Nagorno-Karabakh via Armenien.

Skriv gerne hvis du ønsker mere information om rejser til Hunotkløften i Nagorno-Karabakh

Nyhedsbrev