Tigranakert i Nagorno-Karabakh

Tigranakert i Nagorno-Karabakh

Tigranakert er en ruin liggende i det østlige Nagorno-Karabakh. Ruinen var oprindeligt en af de fire byer grundlagt af Tigran den Store, men er den eneste af byerne der kendes til i dag. Den blev grundlagt i det 1. århundrede f.Kr. og forsvandt i det 14. århundrede.

Tigranakert museum

Arkæologer er ved at udgrave en kirke fra det 5. århundrede og en borgmur fra det 1. århundrede. Inden i den rekonstruerede borg ligger The Archeological Museum, hvor der udstilles potteskår, smykker og bronzeværktøj fra Tigrans tid.

Nær ruinen ligger Vankasar kirken fra det 6. århundrede på toppen af en bakke med udsigt over ruinbyen og det specielle omkringliggende landskab.


Læs mere om de mange store oplevelser der venter på dig i Nagorno-Karabakh – Du vælger selv hvilke: Azokh, Hunotkløften, Shushi, Stepanakert

Silkevejsrejsers individuelle rejseforslag i Nagorno-Karabakh – Rejser i Nagorno-Karabakh kombineres let med AserbajdsjanTyrkiet, Georgien, Armenien og Iran. Du kan imidlertid kun rejse ind i Nagorno-Karabakh via Armenien.

Skriv gerne hvis du ønsker mere information om rejser til Tigranakert i Nagorno-Karabakh

Nyhedsbrev