Silkevejsrejser

Om Silkevejsrejser

Historien om Silkevejsrejser:

På en spændende rundrejse i Mongoliet i 2012 fik grundlægger og indehaver Jan Tvernø ideen til rejsebureauet Silkevejsrejser med speciale i individuelle rejser til landene, som i dag ligger langs den centrale del af den gamle handelsrute Silkevejen fra Beijing og Xian i Kina og Karakorum i Mongoliet til Istanbul i Tyrkiet.

Jan Tvernø fandt legenderne, historien og myterne omkring Silkevejen så interessante og fascinerende at det siden er blevet til mange spændende rejser langs Silkevejens ekstremt varierede terræn fra de fjerneste steppelandskaber i Mongoliet via høje bjergpas på legendariske Pamir Highway i Tadsjikistan til Persepolis storhed i det gamle Persien, Det nuværende Iran og kristendommens vugge i Armenien og Georgien – Mange flere helt ekseptionelle rejser er i planlægningfasen.

Mange danske rejsebureauer sætter lighedstegn mellem Samarkand og Bukhara i Usbekistan og Silkevejen, hvilket vi hos Silkevejsrejser betragter som en ærgerlig generalisering, da Silkevejen i sin helhed har været en betydelig forudsætning for den historiske og kulturelle udveksling mellem Asien og Europa som især Marco Polo gjorde berømt med sine beretninger fra Khublai Khans hof.

Siden 2012 er Silkevejsrejser blevet kendt som rejsebureauet, der brænder for at arrangere den helt individuelle rejseoplevelse, og det er ikke usædvanligt at andre rejsebureauer henviser gæster til os, ligesom vi har mange tilbagevendende gæster – Også på Silkevejsrejsers særligt tilrettelagte specialrejser.

Silkevejsrejsers rejsefilosofi:

Er der en plet på et kort kan man rejse dertil og eksistere. Det er i virkeligheden meget enkelt. Vi ønsker at gøre pletterne på kortet tilgængelige for dig ved at rejse i forvejen og etablere et professionelt lokalt netværk.

Landene omkring Silkevejen har en særlig plads i vores rutinerede og åbne rejsehjerter, og vi kan med vores indgående lokalkendskab vejlede dig helt optimalt, så du får det maksimale udbytte af din rejse.

Silkevejsrejser ønsker at imødekomme dine individuelle rejseønsker, og vi arrangerer alt fra klassiske rundrejser til trekking og bjergbestigning på alle niveauer eller en kombination af det hele, så længe vi kan stå inde for logistikken og sikkerheden.

Læs mere om hvorfor og hvordan vi arrangerer rejser på Silkevejen

Nyhedsbrev